Caută
Close this search box.

Fost şef la Serviciul Rutier din Buzău, trimis în judecată pentru infracţiuni la legea circulaţiei

Fostul şef al Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Buzău a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, fiind acuzat că a condus, aproape un an, o maşină neînmatriculată şi care avea numere false, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, procurorii Secţiei de urmărire penală din cadrul PCA Ploieşti au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a lui Vasile Nicolae, fost şef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău. Acesta este acuzat de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat şi de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul un număr fals de înmatriculare.

„În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut că în perioada 06.10.2014-22.06.2015, inculpatul Nicolae Vasile, la data săvârşirii faptelor având calitatea de comisar şef de poliţie – şef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău, a condus pe drumurile publice şi a introdus în parcarea I.P.J. Buzău, autoturismul marca Alfa Romeo care nu era înmatriculat şi care avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare BZ 48 FCD”, arată PCA Ploieşti.

Dosarul a fost trimis, spre soluţionare, la Judecătoria Buzău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri