Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, i-a răspuns foarte rapid, sâmbătă, europarlamentarului Sorin Moisă, care și-a dat demisia din PSD și a cerut pe un ton foarte dur plecarea lui Liviu Dragnea.

Vasilescu l-a numit pe europarlamentar un „securist mititel” şi i-a cerut să „prindă viteză” către Dacian Cioloș.

„Domnule Moise (sic!), dacă tot aţi primit ordin de reincorporare, vedeţi-vă de drum liniştit! Doljul a adus voturi cât pentru un europarlamentar PSD. Sper că nu pentru Dvs! Dacă eu nu vă cunosc, electoratul pe care pretindeţi că îl respectaţi, nici atât! Am pierdut prea mult timp azi cu un securist mititel şi neînsemnat ca Dvs… Prindeţi viteză că are Cioloş nevoie de un argat acolo!”, a scris pe Facebook fostul primar al Craiovei.

Vasilescu duce atacul la Moisă într-un tempo foarte susținut și cu acuzații grave:

„Eu am auzit prima oară de el atunci când sistemul îl dădea varianta de premier şi am răspuns unui post tv că nu are cum pentru că nu e nici măcar membru de partid. Asta pentru că, repet, eu nu auzisem de el. Acum înţeleg că scrie că a fost sfătuit să refuze funcţia de premier. Dacă propunerea de premier o făcea Coldea sau Cioloş, probabil îşi permitea luxul să o refuze, dar din PSD nu i-a făcut nimeni o asemenea ofertă. De ce? Pentru PSD el nu există! Simplu! Doar pentru Victor Ponta, singurul care a văzut «meritele» sale, după cum însuşi Moisa sau Moise sau cum l-o chema afirmă. Dar nu înţeleg de ce pleacă la PPE şi nu face grup partiduleţului lui Ponta? Un grup politic al Securităţii nu aveţi în Parlamentul European?”. (foto Rador)

78 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =