Caută
Close this search box.

Secretul incredibil pe care îl ascunde Radu Duda la Iaşi. Documente

Un document scos la lumină în premieră zguduie Casa Regală a României. Documentul a fost găsit în 1989 în biroul fostului prim-secretar, Maria Ghiţulică.

FOTO: observator.ro

Documente explozive au intrat în posesia jurnaliştilor de la cotidianul Bună Ziua Iaşi. Acestea arată ca familia regală a României este formată din impostori, ba mai mult, de persoane care au colaborat cu fosta Securitate, înainte de 1989.

Este vorba despre Principele Radu Duda, membru non – dinastic care, în perioada cât a fost actor la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, a colaborat de bunăvoie cu fosta Securitate, având ca sarcină să întocmească note informative către structura de opresiune.

FOTO: bzi

Totul s-a întâmplat pe data de 09.09.1986. La Revoluţie, biroul Mariei Ghiţulică, ultimul prim-secretar al PCR de la Iaşi, a fost spart şi s-au descoperit mai multe documente înregistrate ca „Strict Secret”. Acestea conţineau o listă cu zeci de persoane care au colaborat cu vechiul regim, tabelul fiind intitulat eufemistic „Persoane de sprijin”. Printre ultimele poziţii apare şi numele Radu Duda.

Reporterii Bună Ziua Iaşi l-au contactat pe şeful de cabinet al Principelui Radu Duda. Acesta a precizat că va transmite un punct de vedere oficial prin biroul de comunicare al Casei Regale.

FOTO: bzi

Potrivit liniei de succesiune, moştenitoarea Casei Regale este principesa Margareta, fiica Regelui Mihai, soţia Principelui Radu Duda. Eventuala colaborare a lui Duda cu Securitatea face că legitimitatea moştenitorilor să fie crunt afectată. Scandalul este amplificat şi de faptul că prinţului Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu i se permite să-şi viziteze bunicul.

3 răspunsuri

  1. Jos cu impostorul polonez Duda si cu nevinovata victima Margareta.
    Sus cu Princilele Nicolae care ar aduce un sange proaspat dinastiei.
    De la inceput am stiut ca Radu Duda este un impostor.
    Oamein buni, deschdeti-va logica.
    Duda a fost cel care l-a inlaturat pe Printul Nicolae.
    Avem nevoie de sange nou pentru a salva dinastia.
    Regele Mihai a fost jucat de impostorul Duda si Margareta.
    Alex Varv din Las Vegas Nevada USA

  2. Impostura lui Duda se poate observa si din gesturile lui iar fatza il ajuta de minune ….. Un circar….Monarhie? Noooo Circ cu stil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri