Traficul rutier va este deja restricţionat în Capitală, dar va fi şi vineri, când vor avea loc acţiuni de comemorare a 28 de ani de la Revoluţia Română din decembrie 1989, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Traficul rutier este restricţionat joi, între orele 08.45 – 11.30, pe Calea Şerban Vodă, între Şos. Olteniţei şi breteaua de legătură dintre Calea Şerban Vodă şi Şos. Viilor; între orele 11.30 – 14.30, pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piaţa Universităţii şi Str. Batiştei, sensul de mers către Piaţa Romană şi banda IV de circulaţie, între Str. Batiştei şi Piaţa Universităţii, sensul de mers spre Piaţa Unirii, precum şi banda I de circulaţie, între Str. Batiştei şi Str. Dem I. Dobrescu, sensul de mers către Piaţa Romană; între orele 13.30 – 14.00, se va restricţiona traficul rutier cu intermitenţă în Piaţa Romană pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului şi depunerii de coroane la Troiţa din Piaţa Romană; între orele 14.30 – 15.30, se va restricţiona traficul rutier pe benzile de circulaţie adiacente Monumentului Aripi din Piaţa Presei Libere.

Vineri, circulaţia va fi restricţionată între orele 07.30 – 10.00, pe banda adiacentă pistei de biciclete de pe Calea Victoriei în zona Monumentului Eroilor Revoluţiei Române, tronsonul cuprins între Str. Dem I. Dobrescu şi Biserica Kretzulescu; între orele 09.30 – 11.00 se va restricţiona traficul rutier pe Str. Gral Berthelot (ambele sensuri ) şi între orele 10.30 – 12.50, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Dorobanţilor, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţi, pe sensul de mers către Piaţa Dorobanţi, precum şi pe Str. Emil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

100 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Asa se falsifica istoria, se persista intr-o idee si exprimare falsa, cea ce a fost in „89 in Romania NU a fost nicio revolutie, a fost un fel de lovitura de stat cu bilet de voie de la mai-marii lumii, miscare in care nr. 1 a fost inlocuit cu un presupus deja nr.2, iar regimul care fusese detronat in 1947 tot printr-o „revolutie”, s-a intors si infratit cu comunistii (toti din rnadurile 2) si astfel a aparut noul regim si sistem, probabil unic in lume…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 8 =