Caută
Close this search box.

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, a ucis o gravidă SUB OCHII și DATORITĂ PASIVITĂȚII ”ONORABILILOR” BUCUREȘTENI

Magdalena Șerban, așa se numește odioasa criminală de la metroul bucureștean. La Poliţia Capitalei ea s-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere, ceea ce face indubitabilă culpa sa, ea nemaifiind (doar) prezumtiva autoare a crimei, așa cum, din exces de zel, se tot precizează în diverse materiale apărute în presă.

Așadar, criminala este din judeţul Dolj şi are 36 de ani, fiind născută în localitatea Ostroveni. Ea se afla și locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei, potrivit România TV.

Conform Poliţiei Capitalei, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a vrut să spună absolut nimic desprre motivul sau motivele care au determinat-o să facă aceste gesturi. Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani, Alina C iucu din București, care era gravidă în câteva luni. Apoi, criminala a plecat de la faţa locului fără probleme. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost reținută în zona Unirii din centrul Capitalei.

Magdalena Șerban făcuse un gest totalmente similar în staţia Costin Georgian, cu foarte puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, care însă a reușit să își mențină echilibrul și să fuga de la fața locului. NIMENI nu a intervenit nici acolo, mai ales că, dacă M.Ș. ar fi fost oprită la ”Costin Georgian”, ea nu ar mai fi putut ucide o nevinovată femeie gravidă la Dristor. Indiferența criminală a fiecăruia dintre noi – cei prezenți la Dristor 1 au preferat să filmeze cu telefoanele – a dus la această crimă abominabilă. În cumplita imagine de alături puteși vedea cum Magdalena Șerban o împiedică pe victimă, Alina Ciucu, să revină pe peron, când trenul era cîțiva metri distanța, iar peronul era destul de lejer, CU NUMEROASE persoane, totuși, care se aflau în preajmă și NU AU FĂCUT NIMIC. (foto wowbiz.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri