Caută
Close this search box.

Recital Simona Halep la Australian Open, victorie zdrobitoare cu Eugenie Bouchard

Victorie zdrobitoare a Simonei Halep (nr.1 WTA) în turul doi la Australian Open: 6-2, 6-2 cu Eugenie Bouchard, nr. 81 WTA (Canada), fostă nr.5 în clasamentul WTA și una din jucătoarele capabile de orice rezultat în lumea tenisului, mai ales după ce obținuse și o victorie cu Halep, la Wimbledon, în 2014.

De data aceasta a fost un recital încântător al Simonei, care nu a lăsat-o nici măcar să respire pe adversara sa, în pofida acelei acidentări la glezna stângă a campioanei noastre. Partida s-a jucat pe arena centrală ”Margaret Court” și i-a entuziasmat pe spectatori, chiar dacă aceștia avuseseră unele resentimente față de româncă după turul întâi, când Simona o eliminase pe foarte tânăra Destanee Aiava, născută chiar la Melbourne și favorita tuturor australienilor.

Simona va evolua în turul 3 cu o jucătoare mereu imprevizibilă, de numai 1,57 m, americanca Lauren Davis (76 WTA), care a învins-o pe nemțoaica de origine sârbă Andrea Petkovic (98 WTA), în trei seturi, dar cu o neverosimilă ”dublă albă” în finalul meciului :  4-6, 6-0, 6-0

(foto gettyimages)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri