Caută
Close this search box.

Brigitte Bardot: Mişcarea #MeToo, ipocrită şi ridicolă. Ce spune despre actriţele care se plâng de hărţuire sexuală

Brigitte Bardot

După Catherine Deneuve, pusă la zid pentru critici aduse #MeToo, şi Brigitte Bardot cataloghează mişcarea drept ipocrită şi ridicolă.

Brigitte Bardot
FOTO: careergirldaily.com

Într-un interviu acordat revistei Paris Match, preluat de France 24,  Brigitte Bardot, în vârstă de 83 de ani, a afirmat că „multe actriţe încearcă să flirteze cu producătorii pentru a obţine un rol, după care spun că au fost hărţuite”.

Ea a adăugat că „o majoritate vastă este ipocrită şi ridicolă”.

Vorbind despre propria experineţă, Bardot a pretins, potrivit News.ro, că ea „nu a fost niciodată victima hărţuielii sexuale. Şi găsesc şarmant când bărbaţii îmi spun că am fost frumoasă”.

Catherine Deneuve, pusă la zid

Comentariile actriţei au apărut la scurt timp după cele ale altei vedete, Catherine Deneuve, pusă la zid pentru critici aduse mişcării #MeToo.

Deneuve, în vârstă de 74 de ani, a semnat, împreună cu alte 100 de femei din Franţa, o scrisoare deschisă publicată în Le Monde, prin care sugera că #MeToo devine puritană şi „o vânătoare de vrăjitoare” împotriva bărbaţilor.

După comentarii acide apărute în toată lumea, Deneuve şi-a cerut scuze în ziarul Liberation: „Salut cu căldură toate victimele acestor fapte oribile care s-ar fi putut simţi ofensate de acea scrisoare care a apărut în Le Monde. Doar lor le cer scuze”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri