Caută
Close this search box.

Candidatură surpriză, care ar putea schimba totul, la președinția F.R. Fotbal

„L-am convins! A fost o întâlnire lungă de câteva ore. S-au pus pe masă toate problemele și s-au discutat mai multe aspecte despre candidatură. Până la urmă  a fost convins să candideze, iar în acest moment sunt șanse de 95% să-și anunțe candidatura! O va face zilele viitoare!”, a fost declarația unul membru al ”Generației de Aur”, citat de gsp.ro, în legătură cu nimeni altul decât Ionuț Lupescu (49 de ani), românul aflat acum în cea mai înaltă funcție într-un for internațional al fotbalului, aceea de Director al Comisiei tehnice de la UEFA (Uniunea Europeană de Fotbal Asociație).

Așadar, fostul internațional Ionuț Lupescu, omul care a mai ocupat o funcție de conducere la F.R. Fotbal, aceea de Director general, este foarte aproape de a candida, pe 18 aprilie, la președinția forului de lângă Arena Națională, lucru care ar schimba total situația alegerilor, pentru care acum favorit cert este actualul președinte, Răzvan Burleanu. Ionuț Lupescu a discutat cu un întreg grup de oameni de fotbal, alcătuit din foști colegi ai săi, precum Florin Prunea, Basarab Panduru, Victor Pițurcă, medicul Pompiliu Popescu și alții, totți legați, într-un fel sau altul, de naționala anilor 90, cu cele mai bune performanțe din istoria fotbalului românesc.

Ionuț Lupescu se bucură de o foarte bună reputație la forul european al fotbalului, UEFA, acolo unde el este, practic, șeful tuturor tehnicienilor din Europa. ”Analizez foarte serios această posibilitate”, ar fi declarat Ionuț Lupescu. (foto Informația Zilei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri