Caută
Close this search box.

Filmul care i-a adus lui James Franco Globul de Aur, ”Un artist numit Dezastru”, se lansează în cinematografe

Duminică seară, James Franco a primit Globul de Aur pentru rolul principal din ”Un artist numit Dezastru”, la categoria Cel mai bun actor dintr-un filmde comedie.

James Franco cu Glob de Aur, alături de Tommy Wiseau și Dave Franco. Foto: 

Pelicula, lansată în urmă decembrie în SUA, ajunge în acest weekend și în cinematografele românești.

James Franco nu a fost doar actor principal, alături de fratele său Dave Franco, ci și producător și regizor.

Regizorul James Franco a ecranizat pentru marile ecrane povestea reală şi deopotrivă tragicomică din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film.

„Un Artist Numit Dezastru” transformă această realitate într-un tribut adus prieteniei, libertăţii de exprimare artistice şi visurilor aparent imposibile devenite realitate.

Decernarea premiului Globul de Aur lui James Franco a fost teribil de emoționant când pe scenă a urcat însuși personajul real al filmului, Tommy Wiseau

„Un Artist Numit Dezastru” are la bază bestseller-ul lui Greg Sestero despre realizarea „dezastruosului” film cult ,,The Room”, care a făcut istorie drept ,,cel mai bun film prost făcut vreodată”. Un memento hilar şi binevenit al metodelor diferite care îţi pot garanta statutul de legendă, atunci când nu ai limite sau ai idee ce faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri