Gafă a europarlamentarului Viorica Dancilă, propusă de PSD pentru funcţia de premier.

Într-un interviu în care vorbeşte despre drepturile femeilor, în 2017, Viorica Dancilă spunea că Iran şi Pakistan sunt state membre ale Uniunii Europene.

„(…) Bineînțeles că nu încercăm să intervenim în problemele interne ale unui stat membru cum este Iranul sau Pakistanul, dar cred că este nevoie de discuții cu cei care sunt factori de decizie ca drepturile femeii să devină o realitate”, spunea Viorica Dăncilă, europarlamentar, premierul propus de PSD.

Politologul Andrei Țăranu a comentat la Digi24 gafa făcută de Viorica Dăncilă.

„Dincolo de faptul că avem un interviu absolut ridicol, întrebarea i se pune în engleză și ea răspunde în română, faptul că pune două state care se află în mijlocul Orientului, Iran și Pakistan, două țări care nici măcar nu sunt prietene, în interiorul UE și, al treilea punct de vedere, limba de lemn absolut fascinantă pe care o folosește această doamnă. Într-un minut și jumătate nu spune absolut nimic.

N-am înțeles nimic, decât acel binecunoscut n-ar fi rău să fie bine, pentru că ea în genere nu poate să ofere nici un fel de soluție, deși am înțeles că este membra a comisiei pentru egalitatea de gen”, a spus Andrei Țăranu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.