Caută
Close this search box.

Poliţist de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii, împuşcat ”din joacă” în cap

Un poliţist din SCCO Olt a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce noaptea trecută iubita lui s-a jucat cu pistolul lui. Femeia s-a împuşcat în mâna stângă, iar pe bărbat în cap.

Şeful Poliţiei Olt, comisarul şef Cristian Voiculescu, declară că poliţistul din cadrul SCCO Olt a fost împuşcat din greşeală de iubita lui, care s-a jucat cu pistolul. ”Totul s-a întâmplat din joacă, din neglijenţă”, spune Voiculescu, citat de Mediafax.

Poliţistul Bogdan Dumitrescu din cadrul SCCO se află în stare gravă la Spitalul Craiova, unde a ajuns noaptea trecută.

Şeful Poliţiei Olt, comisarul şef Cristian Voiculescu, a declarat că totul s-a întâmplat ”din joacă, din neglijenţă”.

”N-a fost nimic intenţionat. A fost o eroare de manevrare a armamentului. Prietena sa l-a folosit din joacă, din neglijenţă şi s-a împuşcat în mână şi pe el în cap”, a declarat Voiculescu.

Totodată, IGPR precizează că, în cursul nopţii, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi, prin apel unic de urgenţă SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparţinea legal prietenului ei, ofiţer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului.

Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la spital.

Surse apropiate anchetei declarau iniţial că poliţistul s-a împuşcat în cap, în urma unor neînţelegeri cu iubita sa.

Cercetările în cauză continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că poliţistul, în vârstă de 33 de ani, este în stare gravă, după a fost împuşcat frontal în cap, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

”De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD, au preluat de acolo două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală produsă prin împuşcare, cu o stare destul de gravă şi o femeie de 26 de ani, cu o plagă împuşcată a mâna stângă. Au fost transportaţi la Spitalul Slatina, iar tânărul a fost transportat mai departe către spitalul din Craiova”, a declarat Alina Duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri