Un copil în vârstă de 13 ani a fost împuşcat la vânătoare și a fost transportat de urgență la spital. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul.

Copilul a fost împușcat în picior, sâmbătă, pe un fond de vânătoare din zona oraşului Murgeni. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, potrivit Agerpres. Din fericire medicii au constatat că viaţa nu îi este pusă în pericol.  „Incidentul a avut loc pe un fondul de vânătoare 37 din Cârja, zona Murgeni. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Deocamdată, ştim că un copil în vârstă de 13 ani a fost împuşcat în picior şi că el a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spitalul bârlădean, unde a fost diagnosticat cu plagă împuşcată cu fractură de femur”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Bogdan Ghiorghiţă.

Băiatul va fi preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă care îl va transporta la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi.

Din primele informaţii deținute de autorități, se pare că partida de vânătoare nu era autorizată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.