Caută
Close this search box.

WC-uri inaugurate cu fast şi panglici tricolore. Statistica lui Liviu Pop, dată peste cap. FOTO

WC-uri 2

WC-uri inaugurate cu fast şi panglici tricolore, la o zi de la declaraţiile ministrului Liviu Pop. Se întâmplă la o şcoală din România.

WC-uri 2
FOTO: zch.ro

Statistica ministrului Învățământului, Liviu Pop, care, de Ziua Micii Uniri, s-a declarat siderat de faptul că mai există 2.418 unități de învățământ în România care au toalete în curte, a fost dată peste cap.

Conducerea Școlii Gimnaziale „Elena Cuza” a inaugurat, pe 25 ianuarie, alături de oficiali ai Consiliului Local, ai Primăriei și ai Inspectoratului Școlar Neamț, trei grupuri sanitare din școală. Şi nu oricum, ci tăind panglici tricolore.

Notabilităţile, prezente la eveniment

Primarul Dragoș Chitic a fost cel care a oficiat evenimentul, însoțit fiind de membrii Consiliului de Administrație al școlii – consilierii locali Crina Nicoleta Gogu Craiu și Cristian Tihenea, având și calitatea de părinți la renumita școală, dar și de inspectorul general adjunct prof. Ioan Milea, ca reprezentant al IȘJ Neamț, conduși de profesorul Dumitru Letos, directorul școlii și gazda evenimentului.

WC-uri
FOTO: zch.ro

Investiția a costat 42.000 lei, asigurată din bugetul local și a făcut ca toate instalațiile din interior, vechi de zeci de ani de zile, să fie înlocuite cu unele moderne.

Liviu Pop îl atacă pe Andrei Pleșu: Mândria bate tichia, inclusiv pentru unii cu pretenții de intelectualitate

Directorul Letos și-a exprimat dorința ca și WC-urile pentru băieți să fie făcute tot cu această firmă, potrivit zch.ro.

Cei realmente bucuroși de această investiție au fost copiii, care au năvălit înăuntru imediat ce primarul Dragoș Chitic a încheiat oficiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri