Caută
Close this search box.

Kovesi şi DNA, denigrate peste hotare. Ce email au primit jurnaliştii străini de la o misterioasă companie de PR

Kovesi şi DNA sunt serios atacate, acum şi în afara ţării.

kovesi

Email-ul a fost expediat la o oră după emisiunile în tandem de la Antena3 și RTV, emisiunile în care procurori ai DNA au fost acuzați de măsluirea dosarelor.

Plătitorul campaniei de imagine, a cărui identitate nu este cunoscută, a simțit nevoia de a compromite imaginea DNA în presa internațională, în paralel cu campania din presă din România.

Lucian Mîndruţă scrie că o companie media, specializată în comunicarea de criză şi managementul reputaţiei, a trimis jurnaliştilor străini un email care conţine toate acuzaţiile lansate de Vlad Cosma.

Lucian Mîndruță a povestit la Digi24 că a primit informația de la un jurnalist, pe a cărui adresă de email a sosit mesajul de la compania Project Associates. Mesajul era dedicat unor jurnaliști care scriu despre România și cunosc situația din țară.

Daniel Dragomir, „una dintre cele mai importante voci ale luptei anticorupție”

Pe lângă îndemnul de a pune sub semnul întrebării activitatea DNA şi a lui Kovesi, documentul mai conţine şi o listă de persoane care ar putea oferi detalii. Printre acestea se numără Sebastian Ghiţă, Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Pleşoianu şi Daniel Dragomir.

Despre acesta din urmă, în emailul transmis de compania de PR se spune că este „una dintre cele mai importante voci ale luptei anticorupție din România”.

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, are o condamnare de un an de închisoare cu suspendare pentru fals în acte. El este cercetat și în dosarul Black Cube, referitor la încercările de spionare a lui Kovesi.

Liviu Pleșoianu, pe de altă parte, este lăudat de Sputnik.

Potrivit descrierii oficiale de pe site-ul său, Project Associates, cu sediul în Londra, se ocupă cu managementul reputaţiei. Oferă consultanţă atât corporaţiilor, cât şi persoanelor fizice sau guvernelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri