Caută
Close this search box.

Elena Udrea nu pare gravidă şi promite poze cu ea la ginecolog

Pe Facebook au apărut poze care ar arăta cu Elena Udrea nu este gravidă. În unele poze, Udrea apare cu Alina Bica. Pe de altă parte, fostul politician reacţionează afirmând că, dacă este nevoie, a poate să furnizeze propriul ei set de poze. Inclusiv de la ginecolog.

Elena Udrea, la început de an: Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța

Elena Udrea, talie de femeie nepurtătoare de sarcină

Un utilizator de Facebook a pozat-o pe Elena Udrea în Costa Rica. Comentariile acestuia sunt extrem de corozive:

Nuți, spaima Pleșcoilor, e la fel de blondă, la fel de neburtoasă și foarte departe de brațul prea scurt al legii. Live din Jacó, Costa Rica. Interesează pe cineva? Măcar să redistribuie, până ajunge la altcineva, pe care chiar îl (o) interesează. Mă urmăriți, domnule secretar de stat?

Comentatorii remarcă faptul că o femeie gravidă în 3-4 luni, cu gemeni, nu are cum să aibă o asemenea talie. Comentariile caustice abundă.

Elena Udrea reacţionează

Începutul e în logica discursului în privinţa „statului paralel”:

In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica.

Apoi, trece la detalii şi durităţi:

Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului.

Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici.

Un răspuns

  1. expresii de golanca de plescoi…..este gravida s-au nu stie ce sa mai inventeze sa scape de belele. o analfabeta s-a cocotat in salcie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri