Caută
Close this search box.

PSD Argeş îi retrage sprijinul politic deputatului Rădulescu «Mitralieră»

deputatul mitraliera

Organizaţia PSD Piteşti a decis să-i retragă sprijinul politic lui Cătălin Rădulescu, numit şi Deputatul Mitralieră.

Motivul ar fi fost legat de ieşirile publice ale parlamentaruli de Argeş.

„Imaginea organizaţiei a fost grav afectată şi trebuia luată o măsură. Propunerea a fost aceea de retragere a sprijinului politic pentru orice funcţie de parlamentar, europarlamentar, preşedinte al Consiliului Judeţean, primar, viceprimar şi orice funcţie numită în cadrul administraţiei publice centrale sau locale”, a declarat preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, critat de Agerpres.

El a adăugat că majoritatea celor prezenţi au fost de acord cu propunerea de retragere a sprijinului politic acordat lui Rădulescu.

„Din cei 55 de membri ai Comitetului Executiv Municipal au fost prezenţi 51. În urma votului, au fost 40 de voturi pentru retragerea sprijinului politic, cinci voturi împotrivă şi şase abţineri”, a precizat Gentea.

Deputatul Mitralieră

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat anul trecut că ar trebui puse tunurile cu apă pe protestatarii din Piața Victoriei şi că el are o mitralieră păstrată de la Revoluție pe care nu ar ezita să o folosească acum și că îi minte pe jurnaliști pentru simplul fapt că-i place să-și bată joc de ei Niciuna din toate aceste declarații, însă, nu par a fi suficiente pentru excluderea sa imediată din partid.

Recent, Rădulescu ieşit la rampă de mai multe, înaintea Congresului, PSD cu mesaje care par să- fi deranjat pe liderul PSD.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri