Caută
Close this search box.

Liviu Vârciu şi-a botezat fetiţa. Cum i-a uimit pe toţi micuţa Anastasia la ceremonie

Pe o vreme de iarnă autentică, Liviu Vârciu şi Anda Călin şi-au botezat duminică fetiţa fără să ţină cont de vremea de afară. Anastasia împlineşte luna aceasta 6 luni, aşa că părinţii nu au vrut să mai aştepte ca să o creştineze. Petrecerea de botez a fost stabilită la o dată ulterioră, în luna mai, când primăvara se va instala definitiv până atunci.

Emoţii în familia lui Liviu Vârciu, care şi-a scos rudele şi prietenii din case pentru a-i fi alături duminică (18 martie) la slujba de creştinare a Anastasiei, fetiţa pe care Anda Călin i-a dăruit-o omului de televiziune. La ceremonia de la biserică, iubita lui Liviu s-a făcut imediat remarcată. Nu a purtat o ţinută sofisticată, dar a fost foarte elegantă. Ea a optat pentru un costum negru cu pantalon şi o cămaşă albă, un machiaj de seară şi o coafură cu bucle lejere atăgând toate privirile.

Micuţa Anastasia a fost şi ea în centrul atenţiei ca şi mama ei şi a uimit pe toată lumea, pentru că nu a scos un sunet pe toată durata ceremoniei. Liviu Vârciu a fost cel care nu a avut astâmpăr, tot el arătându-le fanilor imagini din biserică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri