Câteva ore ne mai despart de cea de-a 90-a gală a Premiilor Oscar 2018.

Oscar

A început numărătoare inversă pentru cel mai aşteptat moment al anului în industria cinematografică – decernarea Premiilor Oscar, care va fi în direct la Digi24 şi DigiFilm, în exclusivitate pentru România.

Actorul şi prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel revine în acest an în calitate de gazdă

În acest an, filmul „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, cineastul Guillermo del Toro şi actorii Gary Oldman şi Frances McDormand sunt favoriţii caselor de pariuri Superbet, Fortuna, BetArena şi Winner la cele mai importante categorii de premii ce vor fi decernate duminică seară la gala Oscar 2018 – „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cel mai bun actor în rol principal”, respectiv „cea mai bună actriţă în rol principal”, potrivit News.ro.

La categoria „Cel mai bun film”, favorit este „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, potrivit caselor de pariuri Superbet (cotă 1,96), Fortuna (cotă 1,90), BetArena (cotă 1,65) şi Winner (cotă 2,00).

Pe cel de-al doilea loc la această categorie se situează filmul „The Shape of Water”, cu cote între 2,40 şi 2,60.

Apoi, pe cel de-al treilea loc în lista filmelor cu cele mai mari şanse de câştig la această categorie se află „Lady Bird”, la Superbet, Fortuna (12,0) şi Winner (13,0), „Get Out”, la Fortuna (12,0) şi Winner (13,0), dar şi „The Post”, la BetArena (9,00).

Guillermo del Toro este de departe favorit pentru câştigarea trofeului „Cel mai bun regizor” la gala Oscar, pentru „The Shape of Water”. Casele de pariuri Fortuna, BetArena şi Winner i-au atribuit cota de 1,10, iar Superbet i-a acordat cota de 1,15.

Cel de-al doilea favorit la această categorie este Christopher Nolan („Dunkirk”). Cotele stabilite pentru acesta sunt 7,00 (Superbet), 7,50 (BetArena), 8,00 (Fortuna) şi 9,00 (Winner).

La diferenţă mare, pe locul trei în rândul regizorilor cu cele mai mari şanse să câştige acest trofeu se află Greta Gerwing, pentru „Lady Bird”.

La categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal”, favoritul pentru câştigarea trofeului este Gary Oldman, pentru interpretarea din „Darkest Hour”, potrivit caselor de pariuri.

Potrivit celor patru case de pariuri, Frances McDormand este de departe favorită pentru câştigarea trofeului la categoria „Cea mai bună actriţă într-un rol principal”, pentru performanţa ei din „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”. Actriţa are cote cuprinse între 1,05 şi 1,07.

Cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar va avea loc duminică şi va fi găzduită de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel.

Ceremonia, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, va fi difuzată în România în direct şi în exclusivitate, în noaptea de duminică spre luni, de Digi24 şi Digi Film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here