Caută
Close this search box.

Anne-James Chaton aduce poezia performance la Rezidența BRD Scena9

În seara zilei de 17 mai, de la ora 19.30, va avea loc o ediție specială a Intersecțiilor de Miercuri, alături de invitatul Anne-James Chaton, unul dintre cei mai reprezentativi poeți sonori ai Europei de azi, care se bucură de recunoaștere și validare din partea instituțiilor prestigioase ce susțin și finanțează literatura contemporană. Scriitoarea Svetlana Cârstean va modera discuția despre lucrările poetului și performerului francez, catalogate drept literatură „slabă”. Cunoscută și sub numele de „ephemera”, opera sa este bazată pe studiul materialelor textuale ce alcătuiesc viața cotidiană a societății contemporane – pamflete, pliante, bilete de autobuz, metrou, bonuri de cumpărături, carduri bancare etc. Dialogul va fi în limba franceză și tradus concomitent în limba română. Discuția, găzduită de Rezidenței Scena9 – Hotspot Cultural BRD, va fi încheiată de un performance al artistului.

Suntem onorați să îl avem prezent la Rezidența BRD Scena9 pe Anne-James Chaton, un performer atipic și un poet contemporan care aduce în atenția publicului probleme reale din diferite domenii” a declarat Georgiana Nica, Junior Brand Communication Manager BRD – Groupe Société Générale.

Intersecțiile de Miercuri sunt un proiect inițiat și coordonat de scriitoarea Svetlana Cârstean, susținut de BRD – Groupe Société Générale, care se desfășoară în fiecare săptămână la Rezidența BRD Scena9, din strada I. L. Caragiale nr. 32. Acest Proiect se desfășoară în cadrul proiectului București Capitală Europeană a Culturii 2021.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri