Caută
Close this search box.

Dan Alexa, antrenorul neînvins, a dus Călărașiul în Liga I

Formidabilă performanță pentru antrenorul Dan Alexa (38 de ani) ! El a venit la Dunărea Călărași în urmă cu 8 luni și jumătate și nu a înregistrat (atenție) nicio înfrângere cu echipa sa, pe care a luat-o de pe locul 16 în Liga a II-a și a dus-o, zilele acestea, în Liga I. Dunărea Călărași, înființată în 2005, a câștigat acasă meciul cu Ripensia Timișoara, 3-1, deși a fost condusă la pauză, și a promovat matematic în Liga 1. Iar fostul mijlocaș al lui Dinamo și Poli Timișoara este acum la a treia promovare a carierei sale, după Rapid și, desigur, Timișoara.

„Am nişte emoţii cum n-am avut tot sezonul ăsta”, spunea Alexa cu 10 minute înaintea meciului cu Ripensia, care putea stabili matematic promovarea echipei sale și chiar avea să o facă.

Dar acest meci a început sub auspicii total nefavorabile pentru Dan Alexa și ai săi, cu penalty neacordat pentru Dunărea şi cu gol al timişorenilor la singura fază a primei reprize. Urletele lui Dan de la pauză s-au auzit pe tot stadionul: „Bă nebunilor, bă, hai să ne trezim!”. Și au avut un efect formidabil asupra echipei sale, care după pauză parcă a fost una complet nouă.

Imediat după reluarea partidei, Valentin Munteanu  (min 47) și Dobrosavlevici (53) duc Călăraşiul în avantaj, iar mai tîârziu același Munteanu şi Pană înving din nou apărarea oaspeţilor, 3-1. Imediat după meci, fanii pătrund în valuri pe teren, iar Dan Alexa e aruncat în sus de jucători şi suporteri. Pentru Călăraşi e o performanţă în premieră absolută. De la meci n-a lipsit Anamaria Prodan, agentul antrenorului, dar și al tuturor jucătorilor din lotul Dunării. (foto sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri