N-a mai rămas mult timp până când te vei bucura din plin de clipele petrecute la plajă sau la piscină, motiv pentru care îți propunem să descoperi un ingredient minune, ce te va ajuta să tratezi arsurile solare. 

În fiecare vară, numeroase persoane de toate vârstele se confruntă cu arsuri solare, fapt pentru care specialiștii au explicat că acestea pot fi tratate cu un ingredient simplu, ieftin, la îndemâna oricui.

Odată cu bucuria venirii verii apar, fără îndoială, și arsurile solare. De aceea, îți propunem să optezi pentru compresele cu lapte rece, pentru a le trata.

”O compresă cu lapte rece poate calma pielea inflamată, întrucât proteinele regăsite în lapte pot calma pielea afectată de soare.”, a explicat Dr. Zeichner, care a spus, de asemenea, că laptele are un conținut bogat de vitamina A și D, dar și grăsimi, aminoacizi, ce sunt esențiali pentru regenerarea pielii.

Totuși, pentru a preveni arsurile solare este bine să folosiți crema cu protecție solară. Ori de câte ori stați la plajă sau intrați în apă aplicați pe toată suprafața pielii și nu vă veți confrunta cu probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here