Caută
Close this search box.

Juventus București: retrogradare și probleme cu … Juventus Torino

Juventus Bucureşti, de fapt Juventus de Colentina, este ca și retrogradată din Liga I de fotbal, după ce a fost învinsă de Concordia Chiajna cu 3-1 (2-1), marţi seara, pe așa-zisul teren propriu din ”celebrul” Voluntari, într-o dispută din etapa a 12-a a play-off-ului.

Juventus de Colentina părăseşte așadar eşalonul de elită după o tristă aventură de un an. An presărat cu numeroase incidente, cu demiterea forțată a antrenorului Daniel Oprița, cu aducerea fostului secretar general al FR Fotbal, Gheorghe Chevorchian etc etc.

Mult mai corect ar fi să spunem că meciul s-a desfășurat pe teren neutru, la Voluntari, și a fost Juventus Bucureşti – CS Concordia Chiajna 1-3 (1-2), pe stadionul cu nume de selecționer și de general, ”Anghel Iordănescu”.
Au marcat: Liviu Băjenaru (27), respectiv Paul Batin (13 – penalty), Nivaldo (29) și Marian Cristescu (77), ultimii trei pentru Concordia care, după un sezon foarte dificil, s-a trezit parcă din propria ”cenușă” și a început să ”strivească” totul în calea sa, inclusiv în aranjamentul macabru de la Botoșani. Dincolo de aceasta însă rămâne retrogradarea certă a grupării Juventul București în Liga a II-a. Și nici nu se va mai putea numi așa, dat fiind că addevărata Juventus este aceea din Torino, Italia, cum bine se știe. Iar din Italia ar trebui să vină acceptul de păstrare a numelui, ceea ce, din păcate, nu se întâmplă.(foto juventusbucuresti.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri