Caută
Close this search box.

Mașina unui jurnalist de ivestigații a fost incendiată. Primarul Timișoarei cere identificarea infractorului

Maşina jurnalistului timişorean Dragoş Boţa, editor-şef al publicaţiei Pressalert, a ars noaptea trecută. Autoturismul se afla în parcarea blocului din Timişoara în care locuieşte ziaristul. Flăcările au fost observate de un vecin care a sunat la 112. Pompierii spun că focul a fost pus intenţionat.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a solicitat Poliţiei Locale să-şi folosească toate capacităţile, alături de instituţiile abilitate ale statului, pentru identificarea celui care a incendiat maşina jurnalistului de la Timişoara, potrivit unui comunicat al edilului dat publicităţii sâmbătă.

„Astă noapte s-a întâmplat un lucru extrem de grav în oraşul nostru: o maşină a fost incendiată voit de cineva. Nu contează a cui, nu contează de ce, nu contează nici măcar că, se pare, era o maşină nefolosită de mult – se vorbeşte că de circa un an şi jumătate! Faptul în sine că un bun al cuiva a fost incendiat este extrem de grav în sine! Am cerut Poliţiei Locale să-şi folosească toate capacităţile alături de instituţiile abilitate ale statului, pentru identificarea făptaşului. Ar fi o mare bilă neagră pentru oraşul nostru ca în el să se întâmple aşa ceva şi vinovatul să nu fie prins! Timişoara are şi trebuie să-şi păstreze faima de oraş sigur, de oraş al legalităţii, al libertăţii de manifestare, dar în acelaşi timp şi al ordinii publice desăvârşite! Am mare încredere că instituţiile statului vor rezolva cu celeritate cazul, dovedindu-şi o dată-n plus competenţa şi buna credinţă”, a spus Robu, citat de Agerpres.

El susţine că proprietarul maşinii incendiate îl calomniază de ani de zile. „Proprietarul maşinii incendiate este ‘jurnalistul’ Dragoş Boţa, un om care mă calomniază de ani de zile aproape zilnic”, a spus Robu.

Edilul Timişoarei a afirmat că nimeni nu trebuie să ajungă să i se atenteze la bunuri sau, şi mai grav, la integritatea corporală. „Cine se dedă la astfel de fapte, ORICINE-AR FI, trebuie prins şi pedepsit exemplar!”, consideră Robu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri