Caută
Close this search box.

Radu Moraru, acuzaţii grave: Deturnarea unei TV, act terorist la fel de grav ca deturnarea unui avion

„Corupție maximă la Tribunalul București – Judecătoarea PENALĂ, caz de siguranță națională!”, titrează Radu Moraru, care susţine că Naşul TV este o televiziune hărţuită de o „judecătoare care face parte din trupa de Comando care se chinuie de 17 luni de zile să fure NASUL TV”.

În sprijinul acuzaţiilor aduse celor în cauză, Radu Moraru prezintă un document antedatat, în care judecătoarea s-ar fi antepronuntat.

„Am primit Documentul pe data de 31 Mai 2018 însă Documentul are data de 4 Iunie 2018 !
Pe 4 Iunie 2018 avem termen în faţa Judecătoarei Adam, ca să prezentăm falsurile din Dosar şi să cerem ieşirea din insolvenţă…

Numai că, surpriză, Judecătoarea s-a antepronuntat şi deja a dat Termen în 17 Septembrie 2018 !

Oare de ce ţine Judecătoarea Adam ca o firmă fără datorii să fie ţinută cu forţa în Insolvenţă? Ca să se lovească în NASUL TV !

Radu Moraru: Judecătoarea face parte din trupa de Comando care se chinuie de 17 luni de zile să fure NASUL TV

După decesul lichidatorului judiciar Sanda Cuculis, am cerut numirea din oficiu, aleatorie, a unui alt lichidator judiciar pentru a închide procedura de insolvenţă!

Paradoxal, Judecătoarea Adam a ales la “întâmplare” exact lichidatorul Sima Laura cerut de partea adversă, echipa campioană a falsurilor din dosar condusă de avocată Aura Speranţa Ungureanu şi Paul Alexandru.

Aceasta Judecătoare penală, care face parte din trupa de Comando care se chinuie de 17 luni de zile să fure NASUL TV, ne-a respins toate probele, a înghiţit toate falsurile adversarilor noştri !

I-am făcut Plângere la DNA, tot nu s-a potolit. Am recuzat-o ! Ghinion, nu ni s-a aprobat ! Am făcut publice falsurile, degeaba !

Şi iată cum, în premieră, vă prezint un Document fals, prefabricat în “laboratoare”, în avans. Astfel, Procesul devine doar o mascaradă, un teatru ieftin cu aparenţă de legalitate!

Având în vedere că avem corupţie, fals intelectual, exercitarea funcţiei de judecător cu rea credinţă, cred că nu doar DNĂ, Parchetul Curţii de Apel, DIICOT au competenţă, ci şi SRI !

Domnule Director Eduard Hellwig, SRI are competenţă în prevenirea faptelor grave de corupţie şi vă rog, având în vedere că sunt sigur că aveţi informaţii, să trimiteţi Procurorilor, de urgenţă, toate informările.

În plus, România fiind o ţară NATO, vă rog să cercetaţi întreg Grupul Infracţional fiindcă deturnarea unei Televiziuni este un act terorist la fel de grav ca deturnarea unui avion !

Dacă nu aş fi intrat în posesia acestui Document joi 31 Mai, ultima zi lucrătoare, luni 4 Iunie 2018, prima zi lucrătoare, Documentul va fi “albit”!”, conchide Radu Moraru pe nasul.tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri