Caută
Close this search box.

VIDEO A făcut furori în Baywatch! Cum arată Donna D’Errico la 50 de ani

La 20 de ani de la parasirea serialului “Baywatch”, Donna D’Errico isi continua cariera in lumina reflectoarelor, fie ca apare in seriale, filme independente sau invita camerele de filmat in sala de operatie.

FOTO: digi-film.ro

Timp de peste 40 de episoade, Donna D’Errico a incantat fanii serialului “Baywatch” cu aparitiile ei in costumul de baie  de culoare rosie. Inainte sa apara pe micul ecran in rolul salvamarului Donna Marco, D’Errico a detinut o companie de inchiriat limuzine si a aparut in revista Playboy.

In acelasi an in care si-a facut debutul in “Baywatch”, actrita s-a casatorit cu basistul trupei Motley Crue, Nikki Sixx. Cei doi au avut impreuna o fetita numita Franke Jean, insa au divortat in anul 2007. D’Errico mai are un copil, Rhyan, nascut in 1993.

Dupa ce a terminat filmarile “Baywatch”, D’Errico a jucat in mai multe seriale si filme independente, precum “Austin Powers in Goldmember” si “Roadies”. In anul 2011, D’Errico si-a implinit visul de a urca pe muntele Ararat din Turcia pentru a cauta Arca lui Noe. Din pacate, vedeta s-a accidentat pe drum si nu a putut escalada varful, insa a realizat un documentar despre expeditie ulterior.

Desi a declarat in repetate randuri ca nu o sa mai apara vreodata in costum de baie in fata camerelor, D’Errico s-a razgandit recent. Vedeta a invitat camerele de filmat in sala de spital in timpul unui intreg maraton de operatii estetice pe care le-a indurat, inclusiv liposuctie si ajustarea posteriorului, potrivit digi-film.ro.

La doar cateva luni de la operatiile estetica, D’Errico, in varsta de 50 de ani, a facut iar furori pe plaja. Actrita a imbracat iar un costum rosu si a zambit pentru fotografi, spre incantarea fanilor.

Vezi cum arata D’Errico, la 49 de ani, in costumul rosu de baie care a facut-o celebra:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri