Caută
Close this search box.

Dragnea nu ţine cont de criticile din ţară ori din străinătate: Mergem până la capăt cu legile Justiţiei şi codurile penale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat – în pofida criticilor venite din parte societăţii civile, Opoziţiei ori organismelor europene -, că modificarea legilor justiţiei şi a codurilor penale va continua.

În acest sens, Dragnea i-a intrebat pe cei prezenţi al Şcola politică a Tineretului Social  Democrat (TSD): „Vreţi să lăsăm în continuare justiţia la bunul plac al unor indivizi fără scrupule?„.

„Vreţi să lăsăm în continuare justiţia la bunul plac al unor indivizi fără scrupule? Nu cred că sunteţi de acord. Statul de drept este cu totul şi cu totul altul decât statul de drepţi, decât poliţia politică. Ceea ce ne-a interesat pe noi şi anume să mergem până la capăt şi o spun încă o dată: Mergem până la capăt cu programul de guvernare, mergem până la capăt şi cu ceea ce ne-am asumat pentru a aduce normalitate în legiile Justiţiei şi în codurile penale”, a declarat Dragnea, în faţa tinerilor din TSD.

El a explicat că modificarea legilor justiţiei a fost asumată în campania electorală, afirmând că „pe cei din statul paralel îi deranjează şi dreptatea, îi deranjează şi informaţia corectă şi adevărul şi fug de adevăr ca dracul de tămâie pentru că adevărul înseamnă pentru ei sfârşitul„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri