Caută
Close this search box.

Dan Șova, condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Dan Șova, fostul ministru al Transporturilor, a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare în dosarul CET Govora.

Decizia este definitivă.

Fostul director al CET Govora, Mihai Bălan, a fost condamnat și el de magistrații ICCJ, dar la trei ani de închisoare cu suspendare.

La termenul din 4 iunie, ultimul termen în dosarul CET Govora, DNA a cerut magistraţilor instanţei supreme o pedeapsă orientată spre maximum, respectiv nouă ani şi patru luni de închisoare, pentru Dan Şova.

În primă instanţă, fostul senator a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Un răspuns

  1. „justitie” cu dedicatie…or se vrea sperierea lui ponta, deci condamnarea este dispusa de drago, or iohanis a gasit canalul prin care sa traga anumite fire, si „dedicatia” este chiar pentru drago cel mare, pentru ca maine e ‘ziua lui”…///2-boureanu, „condamnat” cu suspendare…___––___tipic „justitiei” romanesti, dac esti bagat in politica primeste terbila pedeapsa , „cu suspendare”, iar martorii mincinosi, sunt achitati…Nu prea mai vad nicio sansa pt. Ro. sa fie adnotata -vreodata- ca si Stat de Drept…

    Pentru o asa „justitie” politia, jandarmii, etc. ar trebui sa declanseze greva generala, practic „justitia” a dat liber la batut si impuscat polititisti, acesta este mesajul transmis, e greu de crezut ca o asemenea institutie este atat de mult politizata, incat nu mai are grija nici macar de proprii caini de paza si instrumentul lor principal de a face lucrurile , la modul fizic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri