Caută
Close this search box.

Alina Bica, fostă şefă a DIICOT, condamnată azi la 4 ani de închisoare, s-ar afla în Panama, nu în Costa Rica

Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, despre care se ştia că a fugit în Costa Rica, ca şi Elena Udrea, pentru a evita închisoarea, s-ar afla acum în Panama.

Informaţia a fost oferită presei de soţiei omului de afaceri Ovidiu Tender, după audierea ei la ICCJ.

Azi, Bica a fost condamnată definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul în care era acuzată de favorizarea făptuitorului.

Nicole Tender, soţia omului de afaceri Ovidiu Tender, declara, săptămâna trecută, că fosta şefă a DIICOT nu s-ar mai afla în Costa Rica, ci în Panama.

„Am înţeles că e in Panama, nu în Costa Rica. Aşa am auzit, că e în Panama. Probabil am şi eu surse. Aşa cred eu, că a plecat din Costa Rica. Elena Udrea încă e Costa Rica.

Bica si Udrea, in Costa Rica. Sursa foto: Facebook

Cum vă puteţi explica faptul că un procuror DIICOT, care s-a plâns că nu are din ce trăi, trăieşte în Costa Rica? În prima parte a acestui proces s-a tot plâns că nu are din ce trăi. Cum consideraţi că un om care nu are din ce trăi este în Costa Rica de 7 – 8 luni de zile. Nu putea trăi decât daca avea nişte bani într-o ţară alături.

Singura ţară alături este Panama. Fiţi absolut siguri că cineva a ştiut că ea pleacă”, a spus Nicole Tender, la 19 iunie, după ce a ieşit din sediul instanţei supreme, conform Mediafax.

Nicole Tender a fost audiată în calitate de martor în dosarul în care Alina Bica, tocmai condamnată, era acuzată de săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului, mai exact a omului de afaceri Ovidiu Tender.

Nicole Tender ar fi povestit judecătorilor de la Curtea Supremă şi faptul că fosta şefă DIICOT îşi dorea să ocupe funcţia de procuror general, în acest sens ea cultivând şi relaţia apropiată pe care a avut-o cu Elena Udrea, fostul ministru al dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri