Caută
Close this search box.

Ipoteză halucinantă: CSU Craiova – palmares 0, ”Craiova Maxima” se întoarce la Mititelu

Curtea de Apel Timișoara a decis că întreg palmaresul celebrei ”Craiova Maxima” – Universitatea Craiova din perioada celebrilor Balaci, Cămătaru, Geolgău, Ștefănescu, Țicleanu, Negrilă, Lung și ceilalți -, prima echipă românească ajunsă într-o semifinală de cupă europeană, aparține de-acum formației promovate în Liga a III-a și păstorite de cunoscutul om de fotbal din Bănie, Adrian Mititelu.

E vorba așadar de FC U Craiova 1948, grupare care tocmai a promovat din Liga a IV-a în cea de-a III-a (fostă Divizia C).

Conform controversatului patron Mititelu, care a postat chiar pe pagina sa de Facebook,  decizia se referă la faptul că formaţia din Liga 1, CSU Craiova, recenta câştigătoare a Cupei României, este ”străină de orice activitate fotbalistică a vechiului club Universitatea Craiova, care a funcţionat până în anul 1991. ( n.n. ultimul președinte fiind Aurel Țicleanu)”

Prin urmare, palmaresul CSU Craiova cuprinde doar această Cupa a României, în rest fiind ZERO ABSOLUT. CSU Craiova a reacţionat imediat, printr-un comunicat emis pe site-ul  său oficial: „Ţinem să precizăm că această hotărâre este cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie unde va urma să fie dată decizia finală. Nu în ultimul rând societatea lui Adrian Mititelu înscrisă în Liga a IV-a Dolj nu are nicio calitate în acest dosar. Nu ne-am judecat cu niciuna dintre societăţile lui acestea neavând cum să ridice pretenţii asupra palmaresului istoric, aşa cum de altfel Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât. Leul este acasă, iar palmaresul nu a plecat niciodată!”. În urmă cu câteva luni, Mititelu a mutat procesul la Timişoara, milcare care până acum a fost una câştigătoare pentru echipa ”mică” a Craiovei. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri