Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea a luat Premiul Oscar. În anul 2003, în judeţul Teleorman

liviu dragnea

Puţini ştiu că şi liderul PSD a fost distins cu un premiu Oscar – doar că nu de Academia Americană de Film. Este vorba despre „Oscarul pentru excelenţă 2003″, pentru recompensarea personalităţii anului în judeţul Teleorman, pentru activitate deosebită în slujba comunităţii”.

Potrivit CV-ului său de pe site-ul Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a primit “Oscarul pentru excelenţă 2003”. Distincţia i-a fost oferită actualului lider al PSD, pe atunci preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, “pentru recompensarea personalităţii anului în judeţul Teleorman, pentru activitate deosebită în slujba comunităţii”.

“Oscarul pentru excelenţă” este un premiu acordat anual de Fundaţia pentru Tineret Teleorman, începând din 1998, şi pe care l-au mai primit, printre alţii, Leon Dănăilă, Dumitru Prunariu, Constantin Bălăceanu Stolnici, Mircea Albulescu sau Marcel Iureş.

Distincţia primită de Liviu Dragnea constă într-o statuetă asemănătoare cu cea de la Premiile Academiei Americane de Film, doar că este împodobit şi cu o bentiţă tricoloră.

În ultimii ani, premiul nu s-a a mai acordat, deoarece organizatorul evenimentului, avocatul Liviu Ardeiaş, a fost condamnat definitiv în 2015 la 6 ani de închisoare iar în 2016 la 5 ani de închisoare, în două dosare deschise de DNA. În primul dosar acuzaţiile sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune şi tentativă la înșelăciune iar în al doilea, de avaziune fiscală. În 2016, procurorii au deschis şi al treilea dosar pe numele lui, fiind acuzat trafic de influenţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri