Caută
Close this search box.

„Copacul cu cărţi”: Cărți, muzică bună și filme în Parcul Izvor

Evenimentul „Copacul cu cărţi”, organizat de Primăria Capitalei, prin Creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, se redeschide, de vineri până pe 2 septembrie, cei interesaţi având acces gratuit la sute de titluri de cărţi din toate domeniile, reviste şi publicaţii de specialitate.

De asemenea, se va asculta muzică live şi se vor organiza, în fiecare weekend, o serie de ateliere.

„Parcul Izvor se va transforma într-o zonă de relaxare şi lectură în aer liber la cea de-a patra ediţie a evenimentului”, se arată într-un comunicat al Creart.

De luni până joi, zona va fi deschisă între orele 17,00 – 22,00 şi va fi dedicată în totalitate lecturii, iar vineri, începând cu ora 19,00, şi sâmbătă şi duminică, de la ora 11,00, vor fi programate ateliere de creaţie pentru copii.

Pe 18 august, de la ora 21,45, este programată proiecţia specială de film „România neîmblânzită/Untamed Romania” (România, Marea Britanie, 2018), regia: Tom Barton-Humphreys, voce: Victor Rebengiuc.

Serile de weekend se vor încheia cu proiecţii de film documentar oferite de Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, precum Jurnalul de Ştiinţe, Ingrediente, Digi Animal Club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri