Caută
Close this search box.

Dragnea spune că va «pritoci» posibilitatea unui candidat unic PSD/ALDE la prezidențiale. Tăriceanu, cele mai mari şanse

Liviu Dragnea, liderul PSD, susţine că actuala coaliţie PSD/ALDE ar putea avea un candidat unic la prezidențialele de anul viitor.

Acesta ar putea să fie de la PSD ori de la ALDE, spune Dragnea, iar analiza a început deja separat în cele două partide, o decizie urmând a fi anunțată până la finalul acestui an, arată liderul PSD.

Ţinând însă cont de sondaje, cea mai probabilă candidatură pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni este a lui Călin Popescu Tăriceanu. Cum va accepta însă PSD această situaţie, este vorba în primul rând despre liderii din teritoriu, rămâne de văzut.

„Candidatul va fi desemnat după o analiză foarte serioasă și riguroasă, nu pe orgolii. Este deschisă posibilitatea unui candidat unic. Am vorbit cu domnul Tăriceanu și am convenit că orice variantă este deschisă, însă o s-o pitrocim foarte bine și vom vedea care e varianta cu cea mai mare șansă de reușită. Va fi o decizie rațională, nu bazată pe orgolii, pe dorințe găunoase, ci pe dorința de a câștiga. Pentru noi e important ca Alianța PSD-ALDE să câștige prezidențialele. (…) Lăsăm această variantă deschisă în analiză, poate să fie de la PSD, poate să fie de la ALDE”, a spus Liviu Dragnea, la România TV.

Dragnea susţine că început o analiză separat în PSD și ALDE, o decizie urmeayă să fie luată, cel mai probabil, până la finalul anului. „Sunt analize complexe care se fac și o să terminăm spre sfârșitul anului, la toamnă. E posibil (să anunțe candidatul– n-n.)”, a spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri