Caută
Close this search box.

Șoc: eliminat din naționala Germaniei din cauza unei fotografii cu Erdogan

Celebrul fotbalist german de naționalitate turcă Mesut Ozil (29 de ani), campion mondial în 2014, şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei! Șocanta hotărâre vine pe fondul  scandalului uriaș creat pe seama fotografiei pe care a postat-o fotbalistul, în care se află alături de preşedintele turc  Recep Tayyip Erdogan.

Atacantul Mesut Ozil este un fotbalist de mare experiență, cu 9 ani la naționala Germaniei, perioadă în care a evoluat ca titular la trei turnee finale de campionat mondial și două de campionat european, jucând nu mai puțin de 92 de partide și marcând 23 de goluri.

În prezent Ozil evoluează la Arsenal Londra, dar a fost om de bază și la alte grupări de mare prestigiu, precum Schalke 04, Werder Bremen și Real Madrid (3 sezoane, 105 meciuri, 19 goluri).

Într-un mesaj postat pe Twitter, Ozil a acuzat felul în care a fost tratat de federaţia germană de specialitate (DFB), în special de preşedintele acesteia,einhard Grindel, după apariţia fotografiei sale alături de  preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

“Ce m-a frustrat cel mai mult în ultimele două luni a fost felul incorect în care am fost tratat de DFB, în special de preşedintele Reinhard Grindel. După apariţia fotografiei mele cu preşedintele Erdogan, Joachim Low mi-a cerut să îmi întrerup vacanţa şi să merg la Berlin pentru a face o declaraţie comună, ca să se pună capăt speculaţiilor. Am încercat să îi explic lui Grindel trecutul meu şi motivul pentru care am făcut fotografia, dar el era mai interesat să vorbească despre propriile sale opinii politice şi să îmi critice opiniile. M-a tratat de sus, dar am convenit că este cel mai bine să ne concentrăm pe fotbal şi pe Cupa Mondială”, a precizat, supărat, Mesut Ozil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri