Caută
Close this search box.

Soțul ministrului Carmen Dan, găsit mort în locuinţă. S-a deschis un dosar de moarte suspectă

Corneliu Daniel Dan, soțul lui Carmen Dan, ministrul de Interne, a murit. Nu se cunoaște deocamdată cauza decesului, conform Antena 3.

Potrivit ultimei declaraţii de avere a ministrului, Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până la data de 31.05.2017.

UPDATRE: Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit, marţi, au precizat reprezentanţii Ministerului de Interne, conform de Mediafax.

Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă.

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit marţi, conform România TV. Deocamdată nu se ştie cauza decesului, dar RTV arată că bărbatul ar fi fost bolnav.

Soţul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, a fost găsit decedat într-un apartament din Videle., screi ziarulteleormanul.ro, care arată că poliţiştii din Videle au fost sesizaţi, marţi după-amiază, despre faptul că dintr-un apartament din oraş se simte un miros greu şi, sosiţi la faţa locului, într-unul dintre apartamente, oamenii legii au găsit decedat un bărbat în vârstă de 57 de ani. Potrivit unor surse, bărbatul găsit decedat este Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Daniela Dan.

Sursa precizează că bărbatul era decedat de ceva timp, nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la morga din Videle pentru stabilirea cauzei decesului.

Ulterior, surse judiciare au confirmatcă bărbatul de 57 de ani, care a fost găsit mort în casă, este soţul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, transmite Mediafax.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri