Caută
Close this search box.

Exclusiv, Mihai-Vasile Țigănescu, campion mondial și european: ”Ne-am făcut cursa, chiar și pe un culoar nefavorabil!”

Fără precedent în sportul nostru și, cu atât mai mult, în canotaj, România a reușit, la distanță de o singură săptămână, sa se claseze pe locul 4 în lume la Campionatele Mondiale de tineret – Under 23 și pe locul 1 la Campionatele Europene de Canotaj seniori.

MagnaNews a discutat în exclusivitate, încă de când se afla la Glasgow, cu unul dintre principalii artizani ai rezultatelor de excepție ale canotorilor români: dublul medaliat cu aur, atât la CM de tineret de la Poznan, cât și la CE de seniori de la Glasgow (performanță rară în sport), Mihai-Vasile Țigănescu, 20 de ani împliniți în februarie ! Să-i numim și pe colegii săi din barca de patru rame (M4-) a României, dublii medaliați cu aur: Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Ștefan Constantin Berariu.

L-am întrebat pe Mihai-Vasile Țigănescu ce a simțit și cum a fost în timpul acelei finale de la Glasgow, în care au dominat cursa de la un capăt la celălalt !

”În primul rând ne-am studiat și ne cunoșteam adversarii, iar asta contează cel mai mult Chiar foarte mult.”

O observație exrem de interesantă, adăugăm noi…

”Am mers acolo și ne-am propus să plecam hotărâți chiar din startul finalei.” a continuat dublul campion mondial și european.

”Apoi sa ne facem cursa noastră. Chiar daca nu am avut culoar favorabil, am reușit sî facem așa cum ne-am propus și am câștigat.

Asta e. Pas cu pas, până la Tokyo, la Jocurile Olimpice.”, a încheiat interlocutorul nostru.

Feloicitări și mult succes din partea MagnaNews !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri