Caută
Close this search box.

Simona Halep o desființează pe Venus Williams și ia avans ca lider mondial

Marea noastră campioană Simona Halep (locul 1 mondial WTA) a ajuns in sferturile de finală de la Rogers Cup, in timp ce ocupanta locului 2, daneza Caroline Wozniacki a fost elliminată în turul secund.

În pofida faptului că jucase un meci epuizant, de peste 3 ore, cu puțin timp înainte, Simona halep a desființat-o, pur și simplu, pe americanca Venus Williams (14 WTA, fost lider mondial și de 7 ori câștigătoare de turnee de Grand Slam) cu un scor ce nu mai trebuie comentat: 6-2, 6-2.

Simona Halep își mărește astfel avansul in fata Carolinei Wozniacki in clasamentul mondial. Simona va avea 1000 de puncte mai mult, iar distanta poate ajunge pana la 2000 de puncte daca jucătoarea noastră va cuceri trofeul canadian.

După cum se știe, Wozniacki a pierdut cu Sabalenka dupa un meci maraton, decis în tie-break-ul setului decisiv: 7-5, 2-6, 6-7. Mai rău pentru ea, Caroline a ratat trei mingi de meci în decisiv și nu va mai putea ajunge în finală, ca anul trecut, când a pierdut în fața ucrainencei Elina Svitolina.

Simona Halep a fost semifinalistă anul trecut la Rogers Cup si ar putea pierde doar 160 de puncte dacă nu o va învinge în aceasta noapte pe jucătoarea franceză Caroline Garcia.

6.180 are în acest moment Simona Halep in clasamentul mondial feminin WTA. (foto wtatennis.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri