Caută
Close this search box.

Femeia jandarm, bătută în timpul protestelor, nu a vrut să facă declaraţii presei: Ea a părăsit spitalul pe uşa din spate

Femeia jandarm care a fost lovită de mai mulți protestatari la mitingul din Piaţa Victoriei (10 august) şi căreia i-a dispărut arma din dotare a fost externată azi de la Spitalul Floreasca.

Ea a ieşit pe uşa din spate a pitalului, fără a da declarații jurnaliștilor prezenți la unitatea spitalicească, conform unor imagini Mediafax.

Tânăra a fost prinsă într-o ambuscă, la mitingul de vineri, alături de colegul său şi a fost lovită cu pumnii şi picioarele de mai mulţi bărbaţi violenţi.

Alţi protestatari au făcut un scut uman în jurul ei şi al colegului său, în încercarea de a-i proteja şi de a-i scoate din mulţime, iar cineva chiar a luat-o în braţe pe femeie, acoperindu-i capul cu braţele.

Bărbatul care ar fi furat pistolul femeii jandarm, agresate în Piaţa Victoriei, a fost reţinut pentru 24 de ore. La audieri, acesta nu și-a recunoscut faptele, iar arma este, în continuare, căutată.

Victima a fost internată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Floreasca cu suspiciune de fractură la coloana cervicală, a informat, inițial, Jandarmeria Română.

Jandarmii au intervenit în forță, în seara zilei de 10 august, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă, în Piața Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflați în fața sediului Executivului. În acea noapte, au fost rănite peste 400 de persoane, între care și mai mulți jandarmi.

Locotenent colonelul Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a explicat sâmbătă faptul că misiunea cea mai grea a fost să spună părinților că fata lor va rămâne paralizată pe viață.

Însă Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a subliniat după ce a vizitat-o la spitalul Floreasca, că Stefania, femeia jandarm, nu are coloana fracturată.

“Femeia jandarm este bine, s-a ridicat, a comunicat. Am vorbit cu cei doi jandarmi, printre care şi o domnişoară de 23 de ani care este bine. Era pansată, avea o arsură. (…) Nu are factură de coloană, nu este la Terapie Intensivă, e pe secţia de Chirurgie. (…) Am văzut imaginile, ei sunt bine, mă aşteptam la cu totul altceva”, a declarat, în 11 august, Sorina Pintea, după o vizită la Spitalul Floreasca.

https://magnanews.ro/2018/08/13/paradoxal-femeia-jandarm-batuta-de-huligani-le-a-spus-colegilor-fratilor-unde-dracu-m-ati-dus/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri