Caută
Close this search box.

Anca Serea a dezvăluit secretul siluetei perfecte, după cinci sarcini. Ce greutate are, la 1.77 m

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Deşi a trecut prin cinci sarcini, fosta prezentatoare are o siluetă de invidiat, iar programul său alimentar, nu mai este deloc un secret.
Vedeta a dezvăluit pentru perfecte.ro, câte kilograme are şi cum se menţine la o înălţime de 1.77 metri.
”Nu prea sunt cu dietele şi cura de slăbire. De regulă, mănânc sub media unui un om normal, cred, dar doar pentru că aşa m-am obişnuit. Sunt norocoasă că nu sunt pofticioasă! Mănânc două mese, chiar trei mese pe zi, şi multe gustări. Am 53 de kilograme şi mă menţin pentru că sunt foarte atentă la alimentaţie. În plus, în timpul liber, atunci când îl am, îmi place să stau cât mai mult în pat, să lenevesc. Prefer să dorm şi să mă odihnesc”, a explicat Anca Serea.
”Sincer, pentru a mă menţine în formă nu fac nimic deosebit! Din păcate nu îmi permite timpul. Am nişte reguli de bun simţ, pe care, cred eu, toţi oamenii ar trebui să le respecte, mai ales după o anumită vârstă. Nu mănânc noaptea foarte târziu, şi mănânc lucruri relativ sănătoase, nu cumpăr prostioare, tocmai pentru că tentaţiile sunt foarte mari! Merg de două ori pe săptămână la masaj şi la pilates”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri