Caută
Close this search box.

Cornel Dinu îl laudă pe Mircea Lucescu

Turcia lui Mircea Lucescu a învins Suedia, sfertfinalistă a Mondialului, în deplasare, în Liga Națiunilor. Scandinavii au condus cu 2-0, dar Turcia a întors scorul, marcând pe final de două ori prin Emre Akbaba (88, 90+2), jucător introdus în min. 62 de Lucescu. Turcia venea după 1-2 cu Rusia, iar Suedia era sfertfinalistă la CM 2018.

Victoria obţinută de Mircea Lucescu l-a încântat şi pe Cornel Dinu, fostul său coleg de la Națională.

M-am bucurat foarte mult pentru acest succes al lui Mircea (n.r. Lucescu). Turcii sunt ne un naţionalism puternic şi când nu le convine ceva nu recunosc că greşesc. Mircea e într-o situaţie mai mult decât delicată şi dificilă acolo şi încă o dată mă bucur în plus că s-a descurcat învingând suedia. Că s-ar fi putut să i se fi tăiat capul ca lui Brâncoveanu, fotbalistic vorbind. Mircea nu are jucători de naţionalitate turcă pe care să conteze. Se descurcă într-o situaţie foarte grea acolo pentru că acolo interesele cluburilor sunt prea mari.

A reuşit un rezultat deosebit care dovedeşte, vreau să cred, că a găsit după ceva timp o formulă de echipă câştigătoare. Mircea e un profesionist incontestabil şi cu mare experienţă„, a declarat Dinu la Telekom Sport. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri