Caută
Close this search box.

Lovitură dură! Naomi Osaka a devansat-o pe Simona Halep

simona halep

Campioana de la US Open, Naomi Osaka (20 de ani), a fost desemnată jucătoarea lunii august, conform site-ului WTA. Numărul 1 WTA, Simona Halep, a fost pe locul doi în acest top.

Succesul din finala de la Flushing Meadows a fost suficient pentru ca japoneza Naomi Osaka să fie desemnată cea mai bună jucătoare a lunii august. Este pentru a doua oară în acest an când Osaka a fost desemnată de fani jucătoarea lunii. Tânăra japoneză a dominat acest top și în luna martie.

Eliminată în primul tur la US Open, Halep s-a clasat pe locul 2. Ca și Osaka, Simona a fost desemnată de două ori jucătoarea lunii în 2018. Este vorba de ianuarie, când a ajuns în finala de la Australian Open și de luna mai. Finalista de la US Open, Serena Williams, s-a clasat pe locul 3.

Lista cu cele mai bune juucătoare din 2018
Ianuarie: Simona Halep
Februarie: Petra Kvitova
Martie: Naomi Osaka
Aprilie: Karolina Pliskova
Mai: Simona Halep
Iunie: Petra Kvitova
Iulie: Angelique Kerber
August: Naomi Osaka

Totuși, în ceea ce privește clasamentul WTA, Halep poate să stea liniștită. Constănțeanca are şanse foarte mari să încheie al doilea an la rând în fruntea clasamentului WTA. Singura ameninţare pentru poziţia Simonei este Angelique Kerber. Jucătoarea din Germania ocupă în prezent locul 3 în ierarhia mondială, la aproape 3.000 de puncte în spatele Simonei Halep. Totuşi, campioana de la Wimbledon are de apărat doar 332 de puncte în acest final de sezon, faţă de cele 1.151 ale constănţencei.

Sursa: DigiSport

Un răspuns

  1. Un titlu de tot rasul , chiar nu avet putina luciditate in a face comparatii si a scrie un articol ? Rusine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri