Caută
Close this search box.

Care este azi strategia puciștilor anti-Dragnea

liviu dragnea

Contestatarii lui Liviu Dragnea din interiorul PSD intenționează să demareze cât mai curând, posibil chiar săptămâna viitoare, procedura de demitere a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, în cazul în care acesta nu va demisiona de bună-voie, au declarat pentru G4Media.ro surse social-democrate.

Potrivit acestora, sunt luate în calcul mai multe scenarii: 1. Liviu Dragnea demisionează vineri de la șefia PSD și a Camerei / 2. Demisionează de la șefia PSD, dar nu și de la Cameră și 3. Refuză să demisioneze din ambele funcții.

În oricare din ultimele două variante, este luată în calcul demararea procedurii parlamentare pentru schimbarea președintelui Camerei Deputaților: liderul grupului PSD va face solicitarea de demitere a lui Dragnea, urmează votul secret, cu bile, în plen, iar apoi alegerea noului președinte.

În acest moment sunt vehiculate două nume drept posibile alternative la Liviu Dragnea: liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, și fostul premier Mihai Tudose, ambii vârfuri de lance în ofensiva de detronare a actualului lider social-democrat. E posibil însă ca în ultimul moment să fie ales un alt reprezentant al aripii anti-Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri