Caută
Close this search box.

Cifre frapant diferite: la PSD nu se poate face nici măcar o numărătoare a 50-60 de voturi, iar noi așteptăm o … bună guvernare a țării

După ce, așa cum MagnaNews a arătat imediat după declarația respectivă, Gabriela Firea a evocat, prima, la ieșirea din sală, care a fost configurația voturilor pro și contra Dragnea, a urmat ”momentul” Codrin Ștefănescu – tot pe holurile Parlamentului – și, finalmente, declarația de mai bine de jumătate de oră a lui Liviu Dragnea.

Ei bine, în ce privește votul legat de soarta sa ca președinte al partidului, Liviu Dragnea a declarat, în fața zecilor de jurnaliști prezenți, cu totul altceva decât a spus Gabriela Firea. Sigur, lucrurile sunt foarte clare acum, iar disputa s-a tranșat, cel puțin pentru moment, însă am fi așteptat măcar câteva cifre coerente și serioase.

După ce Gabriela Firea a spus că 10 oameni au votat pentru ca Dragnea să facă un pas lateral, 39 au dorit ca el să continue, iar o persoană s-a abținut,cifrele care au urmat ne-au uluit total.

Fără a părea foarte sigur pe sine, Liviu Dragnea a spus jurnaliștilor: ”au fost 56 de voturi … ăăăă, nu, 55 sau 56, parcă 55 … ca eu să continui, 8 au fost pentru plecarea mea, iar unul, domnul Gabriel Petre, s-a abținut”.

Așadar, 55 – 8 -1, față de 39 – 10 – 1. Dacă ar fi fost vreo … 1000 de persoane în sală, am fi înțeles. Așa însă, avem o nouă dovadă de (cel puțin) neseriozitate politică. Ce am mai putea să așteptăm pentru guvernarea țării, dacă nici măcar o simplă numărătoare nu se poate fac corect, transparent, așa cum ar trebui ?! (foto circulpolitic.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri