Caută
Close this search box.

Coșmar: la doar 25 de ani, eroul Germaniei din finala mondială 2014 se prăbușește

Pare ca o poveste dintr-un film nereușit, dar e purul adevăr. Eroul Germaniei din 2014 are doar 25 de ani și se … prăbușește. Cariera lui Mario Gotze a luat o întrosătură neaşteptată după Campionatul Mondial din 2014, în care a devenit erou naţional după ce a marcat golul victoriei în finala împotriva Argentinei în minutul 113 al prelungirilor.

Văzut ca un uriaş talent şi cumpărat de Bayern de la marea rivala Borussia Dortmund, cu un an înainte de marele turneu final, neamţul, pe atunci în vârstă de 21 de ani, avea să aibă un sezon bun sub comanda lui Pep Guardiola, cu un total de 15 goluri şi 13 assisturi în toate competiţiile, jucând un număr de 45 de meciuri.

După punctul culminant al carierei, în care a adus marele trofeu mondial în Germania, cariera sa s-a prăbuşit încet, dar sigur. În 2016 a fost readus de BVB, transfer intens contestat de fanii mult iubitei echipe din Dormtund, fiind considerat un trădător la momentul plecării la marea rivala.

Accidentările şi problemele musculare, completate şi de o boală a metabolismului, l-au făcut pe Gotze să aibă cifre din ce în ce mai slabe şi minute din ce în ce mai puţine. În actualul sezon, Gotze a jucat în doar 2 meciuri pentru Dortmund, iar de la transferul său din 2016, a jucat în total 50 meciuri, adică cu doar 5 meciuri mai mult decât în sezonul 13/14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri