Caută
Close this search box.

Cristi Dănileţ: Suntem dispuşi să blocăm activitatea în toată ţara

cristi danileţ

Ministrul Tudorel Toader este un „varf de lance al politicului indreptat impotriva Justitiei”, pe care ar vrea sa o controleze. „Ce uita Tudorel Toader este ca, la un moment dat, el nu va mai fi ministru si va veni altcineva, care va folosi parghiile pe care el le-a inventat sau le-a consolidat, ceea ce este extrem de periculos”, subliniaza judecatorul Cristi Danilet.

Danileţ, fost membru al CSM, spune ca ministrul nu mai este privit din interior ca un partener al sistemului judiciar, ci ca un inamic, fiind de neinteles de ce Tudorel Toader a ales sa se razboiasca cu magistratii.

„Cand ai judecatori si procurori timorati, infricosati, justitia este controlata. Si eu ma intreb de ce vrea actualul ministru sa controleze Justitia? Al cui exponent este actualul ministru? In orice caz nu are legatura cu idealurile de dreptate si de independenta pe care le visam (…) Deci daca el continua cu evaluarea aceasta a procurorului general in afara legii, daca ignora solicitarile din partea magistratilor, noi suntem dispusi sa blocam activitatea in toata tara, pentru ca oricum a adus Justitia pe marginea prapastiei”, mai afirma judecatorul Cristi Danileţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri