Caută
Close this search box.

Firea critică decizia președintelui Iohannis de a suspenda ședința CSAT

Gabriela Firea a criticat, marți, decizia președintelui Klaus Iohannis de a suspenda ședința CSAT, argumentând că șeful statului ar trebui ”să-și consume mult mai multă energie pentru binele acestei țări și nu să fie deja în campanie electorală”.

Probabil că au fost motive suficiente pentru această decizie. Eu vreau să spun următorul lucru. Domnul președinte cred că ar trebui să-și consume mult mai multă energie pentru binele acestei țări și nu să fie deja în campanie electorală. Pentru că nu mi se pare normal ca un președinte de țară să fie foarte preocupat de bugetul domniei sale de protocol, dar să nu-l văd deloc îngrijorat de lipsa de sânge, de marile probleme din țară, de situația în care se află foarte mulți români. Cred că dincolo de motivele tehnice, probabil care vor fi explicate cu privire la ședința de astăzi, mi-a fi dorit, dacă tot nu a fost să fie un coleg de-al nostru președinte, cel care a fost ales de români și respect votul românilor și întotdeauna îl voi respecta, să se implice mult mai mult în problematica țării și în suferințele românilor. Este neplăcut să vezi că-și consumă energia în astfel de dezbateri nu atât de importante pentru români. M-aș aștepta, cel puțin în viitoarea campanie electorală pentru prezidențiale, ca temele să-i vizeze direct pe români, nu să fie niște teme superficiale care nu fac nimic și nu aduc nimic bun acestei țări”, a susținut primarul general al capitalei.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu s-a putut obţine consens în CSAT pentru emiterea avizului necesar rectificării bugetare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri