Pe clădirea Parlamentului , sâmbătă seara, a fost proiectat mesajul Jos PSD. Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București au anunțat că vor depune o plângere penală împotriva protestatarului care a proiectat mesajul.

Sâmbătă seara, în Piata Parlamentului s-au adunat mii de persoane pentru a asista la un spectacol de sunet și imagini, proiectate pe clădirea Parlamentului, în cadrul manifestării care a purtat numele de IMapp Bucharest, organizat de Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București. ”iMapp Bucharest – unul dintre cele mai mari show-uri de 3D videomapping din lume, un concurs internațional care aduce design-ul, arta contemporană și spectacolul direct pe fațada de 23.000 de metri pătrați a Palatului Parlamentului.

De-a lungul celor patru ediții, iMapp a reunit un public de peste 240.000 de spectatori. iMapp Bucharest, concurs internațional care a devenit un subiect de referin­ță pentru specialiștii din industria audiovizuală internațională, îi va aduce la București, pentru al cincilea an consecutiv, pe cei mai buni artiști multimedia din lume, care își vor prezenta creaț­iile pe faț­ada Palatului Parlamentului. Tema ediț­iei din 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri: Albastru. Galben. Roșu. Un secol de modernitate în România”, precizeaza organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =