Caută
Close this search box.

Simona Halep în fața unui turneu foarte dificil la Beijing

Liderul mondial al tenisului feminin, Simona Halep,  va avea un debut ceva mai ușor la beijing, acolo unde se află acum. Ea va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări în primul tur de la Beijing. Din turul 2 însă lucrurile se complică pentru liderul WTA, care ar putea avea un parcurs dificil.

Turneul care se desfășoară între 29 septembrie și 8 octombrie îi poate aduce Simonei, după turul inaugural, numai meciuri tari. Încă din turul 2 de la Open-ul Chinei, românca va avea adversare mai puternice și mai motivate.

Atunci poate juca împotriva învingătoarei dintre Sakkari (29 WTA) sau Vekici (40 WTA). În turul 3 pot veni Sevastova (19 WTA), Sloane Stephens (9 WTA) sau Barty (17 WTA), iar în sferturi poate fi așteptată de Kvitova. În semifinalele competiției Simona poate da peste Angelique Kerber (3 WTA) sau Osaka (8 WTA) și abia în finală se poate întâlni cu rivala Wozniacki (2 WTA).  Pe acea parte de tablou mai sunt Pliskova, Svitolina, Garcia, Muguruza, Bertens. Adică jucătoare una și una. Dar noi avem încredere în Simona ți în valoarea ei reală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri