Caută
Close this search box.

Un hacker susține că îi va şterge contul de Facebook lui Mark Zuckerberg

Chang Chi-yuan, un hacker din Taiwan, pretinde că duminică îi va şterge contul de Facebook lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, şi chiar că o va face live, relatează Bussines Insider.

Taiwanezul nu a spus şi de ce vrea să facă acest lucru. Oricum, el are deja un istoric negativ în ceea ce priveşte activitatea de hacking. Recent, a fost dat în judecată de un operator de autobuze pentru faptul că i-ar fi spart sistemul şi a cumpărat un bilet de autobuz pentru doar un dolar taiwanez (aproximativ trei cenţi americani).

Potrivit Bussines Insider, este si deținătorul titulaturii de “contributor special”, primită din partea unei companii de IT din Taiwan, pentru activitatea depusă în depistarea de buguri (în esenţă erori de software).

În situaţia în care va avea succes, nu ar fi prima oară când contul lui Mark Zuckerberg va fi fost spart. În 2011, un hacker i-a spart contul şi ulterior, a postat şi în numele lui. Gestul ar fi dus la o mai mare prudență din partea companiei, care în aprilie 2018, a decis ştergerea unor mesaje private ale lui Mark Zuckerberg, pentru a nu fi accesate de vreun hacker.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri