Caută
Close this search box.

Franz Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, demontează retorica PSD-ALDE: ”Nu înțeleg cum pot fi folosite protocoalele pentru a justifica modificări în legislație și a slăbi lupta anticorupție”

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a explicat luni că MCV-ul trebuie să continue pentru România și a explicat că nu înțelege cum se poate ca niște protocoale secrete să justifice inițiative legislative care să conducă la slăbirea luptei împotriva corupției.

”Noi considerăm că MCV-ul trebuie să continue. Nu vedem progrese, vedem pași înapoi. Nu doar Comisia Europeană este îngrijorată și GRECO și Comisia de la Veneția, cu toții am spus aceleași lucruri.

Haideți să începem un dialog pe tema asta, nu să ne emoționăm, să avem discuții generalizate. Asta cerem noi Guvernului, asta dorim să facă.

În ceea ce privește protocoalele secrete. Chiar nu-mi dau seama cum pot fi folosite acestea pentru a justifica modificări în legislație ca să slăbească lupta anticorupție”, a declarat Frans Timmermans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri