Caută
Close this search box.

O cerere în căsătorie s-a transformat într-o operațiune de salvare

O cerere în căsătorie care a avut loc pe un vârf de munte s-a transformat rapid într-o operațiune de salvare când cuplul și-a dat seama că începe să se întunece iar ei nu reușesc să găsească drumul înapoi spre casă. 

Joshua Mason, în vârstă de 27 de ani, și Katie Davis, de 28 de ani,au mers în Colorado pentru a face drumeții pe mai mute trasee montane. Într-o dup-amiază ei au mers 15 kilometri pe munte, până au ajuns într-un punct mai izolat unde barbatul și-a cerut iubita în căsătorie, care a acceptat fără să stea pe gânduri. Curând însă a început să se întunece și cei doi nu au reușit să găsească drumul înapoi.

Din fericire, un alpinist i-a găsit și i-a dus la tabăra lui din apropiere, însă cuplul avea sănătatea slăbită din cauza altitudinii prea ridicate, erau deshidratați, iar alpinistul a trebuit să mergă urgent la un sat din apropiere pentru a găsi un telefon și a suna la salvare.

Două ore mai târziu paramedicii i-au găsit pe cei doi și i-au transportat urgent la o altitudine mai joasă unde și-au revenit rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri